کد مطلب: 74165
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 872
به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري خاورميانه، تيمي از محققان آمريکايي اطلاعات جالب توجه و جديد را درباره هلو و نقش آن در مبارزه با بيماري چاقي و کمک به از بين بردن آن به دست آوردند.
اين ميوه حاوي شمار زيادي از ترکيبات طبيعي موثر است که با چاقي مبارزه ميکند و به انسان کمک ميکند تا از کالريهاي اضافي رهايي يابد.
نتايج اين تحقيقات در کنفرانس علمي اخير جمعيت شيمي آمريکا در شهر فلادلفيا ارائه شد که در آن شماري از نخبگان دانشگاهي و اساتيد دانشگاههاي جهان شرکت داشتند.
ميوه هلو حاوي ترکيباتي طبيعي است که نقش موثري در درمان اختلالات متابوليک دارد. اين اختلالات همراه بيماري چاقي است. اين بيماري در برهه اخير به طرز هولناکي گسترش يافته است و جان صدها ميليون نفر را در سطح جهان تهديد مي کند.
محققان تصريح کردند: هلو حاوي گروهي از ترکيبات فنلي است که داراي ويژگي ضد التهابي و ضد چاقي است و با يکديگر تاثير مکمل دارند و از طريق چند استراتژي با سلول کار ميکند و در نهايت در کاستن از ميزان چاقي و سوختن آنها کمک ميکنند که از جمله اين ترکيبات فنلي "clorogenic acids" و"quercetin" و"catechines" است.
محققان به طور مفصل مکانيزم کاري هلو را بررسي کردند و گفتند که اين ترکيبات با يکديگر به طور مکمل کار کرده و تاثير ضد چاقي خود را در بسياري از سلولهاي بدن انسان برجاي ميگذارد که در نهايت باعث از دست دادن چربي مي شود. اين مواد همچنين ميتوانند زيان هاي کلسترول بد بر رگها را کاهش دهد که اين امر به نوبه خود خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي را نيز کم ميکند.